p!nk OBSEDENOST
2 posters
Stran 1 od 1
p!nk OBSEDENOST
No..Naslov powe kar nekaj..ampak dovolite da vam še razložim zakaj sem odprla to temo.
Veliko ljudi je obsedeno z pevko P!NK , če pa ne z njo pa z BARVO PINK, roza,rozna ali kakorkoli že rečete tej barvi.
Čeprav Pink v prevodu v SLOVENŠČINO pomeni roza se povsem razlikujeta.Roza je bolj svetla, bolj Barbie barva kakor rečemo & bolj za majhne.Pink pa je divja a še vedno mirna , kot pevka P!NK ,ki si je verjetno prav zato nadeLa takšno umetniško ime.
Zanima me katera barva vam je bolj všeč..ROZA ALI PINK?
In kaj vam je bolj všeč...barva PINK..ali pevka PINK?
Zaželjeni pa so tudi komentarji na to temo in če vam je brezvezna & karkoli drugega
Hvala,lp
Veliko ljudi je obsedeno z pevko P!NK , če pa ne z njo pa z BARVO PINK, roza,rozna ali kakorkoli že rečete tej barvi.
Čeprav Pink v prevodu v SLOVENŠČINO pomeni roza se povsem razlikujeta.Roza je bolj svetla, bolj Barbie barva kakor rečemo & bolj za majhne.Pink pa je divja a še vedno mirna , kot pevka P!NK ,ki si je verjetno prav zato nadeLa takšno umetniško ime.
Zanima me katera barva vam je bolj všeč..ROZA ALI PINK?
In kaj vam je bolj všeč...barva PINK..ali pevka PINK?
Zaželjeni pa so tudi komentarji na to temo in če vam je brezvezna & karkoli drugega
Hvala,lp
*BaLLon.- Število prispevkov : 191
Registration date : 08/08/2008
Re: p!nk OBSEDENOST
Mn sta pa obe2 barvi lepi.Pa po resnici povedano se mi zdi ta tema kr tk neki.Pač moje mnenje.Sorry...
Nazadnje urejal/a palćica Pet Avg 29, 2008 1:54 pm; skupaj popravljeno 1 krat
palćica- Število prispevkov : 107
Registration date : 09/08/2008
Re: p!nk OBSEDENOST
palćica je napisal/a:Mn sta pa obe2 barvi lepi.Pa po resnici povedano se mi zdi ta tema kr tk neki.Pač moje mnenje.Sorry...
razumLiwoo da ne more biT usem ql..če še drugim ne bo..bom prosiLa Adminki da zbriše temo.
*BaLLon.- Število prispevkov : 191
Registration date : 08/08/2008
Stran 1 od 1